Υπάρχουν άντρες και άντρες (2008)

Pro metheusSeptember 6, 2017Views 285

Όλα τα επεισόδια σε Λίστα Αναπαραγωγής


Τίτλος τηλεοπτικής σειράς: Υπάρχουν άντρες και άντρες
Έτος: 2008
Τηλεοπτική Σειρά
Κανάλι: Alpha
Ημερομηνία προβολής πρώτου επεισοδίου: 6 Οκτωβρίου 2008
Ημερομηνία προβολής τελευταίου επεισοδίου: 27 Δεκεμβρίου 2008
Ημέρα προβολής: Δευτέρα, Σάββατο
Κύκλοι επεισοδίων: 1
Αριθμός επεισοδίων: 7
Είδος: Κωμική
Παραγωγός: Γιάννης Καραγιάννης
Σκηνοθεσία: Βλαδίμηρος Κυριακίδης, Σπύρος Μιχαλόπουλος
Σενάριο: Yolanda Garcia Serrano, Juan Luis Iborra, Ignacio del Moral, Joaquin Oristrell, Rocio Picatoste, Μαρία Χατζηγρηγορίου (μετάφραση έργου)
Φωτογραφία: Γιώργος Παπαδόπουλος (IX)
Σκηνικά: Κική Μήλιου
Κοστούμια: Μανώλης Γαλετάκης
Βοηθός Σκηνοθέτη: Κωνσταντίνος Ησαϊας

Ηθοποιοί: Βλαδίμηρος Κυριακίδης (Ανδρέας), Κλέων Γρηγοριάδης (Βασίλης Καρράς), Κώστας Αποστολάκης (Στράτος), Μαριλίτα Λαμπροπούλου (Ρένα Πιερρή), Ανδρομάχη Μαρκοπούλου, Μαρία Μπαγανά (Έφη), Κατερίνα Σαβράνη, Κατερίνα Τσάβαλου (Χριστίνα), Χρήστος Μάντακας, Γιάννης Δρακόπουλος, Δημήτρης Πιέτρης, Μαργαρίτα Βαρλάμου, Κατερίνα Κουτά, Δημήτρης Τσακάλας, Κατερίνα Γερονικολού, Αλεξάνδρα Δεμενεοπούλου, Βασίλης Γαλαίος, Δημήτρης Λιάτης, Θόδωρος Ρωμανίδης (δάσκαλος), Γιώργος Ψάλτου, Άννα Μενενάκου, Βασίλης Μπαξεβάνης, Λορίνα Κατσιώτη, Θοδωρής Μαυρογόνατος, Βίκυ Χαντζή (II) (Έλλη), Μαρία Καρακίτσου, Στέλλα Χατζημιχελάκη, Νίκος Σκοτίδας, Νίκος Τσεργάς, Όλγα Βούλγαρη-Αδακτύλου (κα Νικηφόρου), Στέλιος Παύλου, Χρήστος Λιακόπουλος, Χριστίνα Γκορίτσα, Κάρμεν Ρουγγέρη

Περίληψη: Ο Βασίλης, ο Στράτος και ο Ανδρέας είναι χωρισμένοι με παιδιά και βρίσκονται σε ψυχολογικό αδιέξοδο. Όμως, παρά τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν, δε χάνουν ποτέ το κέφι τους και τη δίψα για ζωή και αγάπη. Αποφασίζουν, λοιπόν, να ενώσουν τις δυνάμεις τους και να μείνουν μαζί. Αυτή η συγκατοίκηση θα τους ενώσει και θα τους κάνει για πάντα φίλους, αλλά η ανάγκη τους για μια οικιακή βοηθό θα βάλει στο σπίτι τους μια νέα, ανύπαντρη μητέρα, που προσπαθεί να «χτίσει» από την αρχή τη ζωή της. H Ρένα θα προσπαθήσει να βάλει σε τάξη την αταξία του σπιτιού αλλά και της προσωπικής τους ζωής, επιβεβαιώνοντας για άλλη μία φορά ότι οι άντρες έχουν πάντα ανάγκη από μια γυναικεία παρουσία δίπλα τους. Τρεις άντρες από τη μια πλευρά και μία γυναίκα από την άλλη, που παίρνει σιγά-σιγά στα χέρια της τα ηνία της δικής της ζωής αλλά και αυτής των άλλων.

Επεισόδια

1  2  3  4  5  6  7

Tags

Leave a comment

Name *
Add a display name
Email *
Your email address will not be published