Η ταινίες και σειρές θα επανέλθουν μετά το Πάσχα έως τότε.... Καλή Ανάσταση σε όλες και όλους με αγάπη υγεία και πλέον άπειρη υπομονή!

Video Sources 91 Views

  • Watch traileryoutube.com
  • 480p
Close

Close

Trained to protect. Born to survive.Jan. 18, 2019UK, USA94 Min.No Rated
Your rating: 0
6 1 vote

Η ταινίες και σειρές θα επανέλθουν μετά το Πάσχα έως τότε.... Καλή Ανάσταση σε όλες και όλους με αγάπη υγεία και πλέον άπειρη υπομονή!

what going on?

Synopsis

Βασισμένο στην ζωή της πρώτης γυναίκας-σωματοφύλακα, Jacquie Davis, το φίλμ ακολουθεί την Sam (Noomi Rapace), μιας ειδικός στην αντιτρομοκρατία, που αναλαμβάνει την προστασία της Zoe (Sophie Nélisse), μια νεαρής και πλούσιας κληρονόμου. Αν και φαινομενικά η δουλειά μοιάζει σαν babysitting, μια βίαιη απόπειρα απαγωγής, αναγκάζει και τις δυο γυναίκες να τραπούν σε φυγή. Τώρα θα πρέπει να αφαιρέσουν κάποιες ζωές ή να χάσουν τις δικές τους.

Τα τελευταία χρόνια έχουν αυξηθεί δραματικά οι ταινίες με γυναίκες δολοφόνους-εκδικητές, μια τάση που δυστυχώς δεν έχει συνοδευτεί απο ενα αξιόλογο φίλμ, κάτι που το Netflix φιλοδοξεί να ανατρέψει με το “Close” (αν και δεν το βλέπουμε). Αν και η Noomi Rapace έχει αποδείξει στο παρελθόν οτι μπορεί να διαχειριστεί με επιτυχία τους action ρόλους, το φίλμ της Vicky Jewson δεν φαίνεται να έχει να προσφέρει κάτι το καινούργιο στο είδος.

A counter-terrorism expert takes a job protecting a young heiress. After an attempted kidnapping puts both of their lives in danger, they must flee.

Close
Close
Close
Original title Close
IMDb Rating 0.0
TMDb Rating 6.3 9 votes

Similar titles

Hush – Ένοχη Σιωπή
U.S. Marshals – Στα Ίχνη Του Φυγά
The Hills Have Eyes Part II
Lara Croft Tomb Raider: The Cradle of Life – Το Λίκνο της Ζωής
Hansel & Gretel: Witch Hunters – Χάνσελ και Γκρέτελ: Κυνηγοί Μαγισσών
Cowboys vs. Dinosaurs
The Sugarland Express
I, Robot – Εγώ, Το Ρομπότ
47 Meters Down – In the Deep
A Most Violent Year – Στα Χρόνια της Βίας
The Occupants – The Pendulum
The Grudge 2 – Η Κατάρα 2

Leave a comment

Name *
Add a display name
Email *
Your email address will not be published