Η μυθολογία των Ελλήνων – Les Grands Mythes

Η μυθολογία των Ελλήνων – Les Grands Mythes

Oct. 15, 2016
Your rating: 0
7.3 4 votes

Seasons and episodes

1Season 1 Oct. 15, 2016
8

Creator

Cast

Video trailer

Synopsis

Με ιστορίες για αγάπες, έρωτες, εξουσίες, προδοσίες, ειδεχθή εγκλήματα, αβάσταχτους χωρισμούς, φρικτές εκδικήσεις, και μεταμορφώσεις – η ποιητική δύναμη της Ελληνικής μυθολογίας έχει διασχίσει τους αιώνες. Η σειρά έχει ως στόχο να διηγηθεί τις αρχαίες ιστορίες, χρησιμοποιώντας animations που δημιουργήθηκαν ειδικά για την περίσταση, και εικόνες που επιλέγονται από ολόκληρη την ιστορία της τέχνης. Αυτό το δυναμικό μείγμα, μια γέφυρα μεταξύ νεωτερισμού και της ιστορίας, συνδυάζοντας την αρχαία αφήγηση και τη σύγχρονη δραματική τέχνη, είναι ένας νέος τρόπος για να ανακαλύψουμε και πάλι αυτό το κομμάτι της παγκόσμιας κληρονομιάς μας.

Based on original animation and selected iconographies throughout art history, this series of twenty episodes tells the Greek myths. An all-picture creation, which features the fascinating destinies of gods, heroes, and great figures of mythology.

Original title Les grands mythes
TMDb Rating 10 1 votes
First air date Oct. 15, 2016
Last air date Jan. 31, 2017
Seasons 1
Episodes 19
Average Duration 25 minutes

Similar titles

The Wire
Special Affairs Team TEN
Top of the Lake
Peaky Blinders
One of Us
Code of a Killer
World Without End – Ένας κόσμος χωρίς τέλος
Limitless
The Player
Stay Here
Gracepoint
Strike

Leave a comment

Name *
Add a display name
Email *
Your email address will not be published

Ζητάμε συγνώμη από τα μέλη μας αλλά θα χρειαστεί να επαναφέρετε τον κωδικό λογαριασμού σας για αν μπορέσετε να συνδεθείτε σε αυτόν. Ακολουθήστε τον σύνδεσμο για οδηγίες.https://www.mvtvlook.com/forum/topic/επαναφορά-κωδικού-πρόσβασης/#postid-19