Sep. 27, 2016
Your rating: 0
6 1 vote

Seasons and episodes

1Season 1 Sep. 27, 2016



Anne Heche isKaren Copeland
Karen Copeland
James Tupper isJoshua Copeland
Joshua Copeland
Julia Sarah Stone isDana Copeland
Dana Copeland
Taylor Hickson isBrianna Copeland
Brianna Copeland
Levi Meaden isMatt Copeland
Matt Copeland
Louis Ferreira isBob 'Moondog' Black
Bob 'Moondog' Black

Video trailer


Ο πλανήτης έχει καταστραφεί μετά από καταιγίδες, σεισμούς, πτώσεις μετεωριτών και πανούκλα και η οικογένεια Copeland, που αποτελείται από τους γονείς Karen και Joshua και τα τρία παιδιά τους Dana, Brianna και Matt προσπαθούν να επιβιώσουν. Και σαν να μην έφταναν όλα αυτά, εμφανίζονται και διάφορα υπερφυσικά στοιχεία, δυσχεραίνοντας ακόμα περισσότερο την κατάσταση.

The Copeland family battle for survival when civilization comes to an apocalyptic end, triggered by massive storms, meteor strikes, earthquakes, a plague – and the rise of supernatural creatures.

Original title Aftermath
TMDb Rating 5.8 68 votes
First air date Sep. 27, 2016
Last air date Dec. 20, 2016
Seasons 1
Episodes 13
Average Duration 45 minutes

Leave a comment

Name *
Add a display name
Email *
Your email address will not be published