Disney Star Darlings

Disney Star Darlings

Oct. 01, 2015
Your rating: 0
8 1 vote





12 αστροκοριτσα καλουνται να κατεβουν στη Γη και να εκπληρωσουν 12 ξεχωριστες ευχες, για να σωσουν τον πλανητη τους, την Αστροχωρα απ’την κακη ενεργεια που προερχεται απο αρνητικες ευχοσφαιρες . . . .

Τα επεισοδια ειναι μεταγλωτισμενα

1, 2, 3, 4, 5, 6, 7

Disney Star Darlings
Disney Star Darlings
Original title Disney Star Darlings
TMDb Rating 6.6 228 votes
First air date Oct. 01, 2015
Last air date Jan. 04, 2016
Seasons 1
Episodes 7
Average Duration 7 minutes

Similar titles

The Red Tent
The Vampire Diaries
Lethal Weapon
The Avengers: Earth’s Mightiest Heroes
Family Guy
Chloe’s Closet – Η Ντουλάπα Της Χλόης
The Last Kingdom
The Odyssey
Sailor Moon

Leave a comment

Name *
Add a display name
Email *
Your email address will not be published