Dec. 11, 2013
Your rating: 0
8 1 vote

Seasons and episodes

1Season 1 Dec. 11, 2013


Jeff Pope


Rory Kinnear isLord Lucan
Lord Lucan
Jane Lapotaire isSusie Maxwell-Scott
Susie Maxwell-Scott
Gemma Jones isDowager Countess of Lucan
Dowager Countess of Lucan
Paul Freeman isJohn Pearson
John Pearson
Rupert Evans isDominick Elwes
Dominick Elwes
Annabel Mullion isAnnabel Birley
Annabel Birley
Andrew Woodall isBill Shand-Kydd
Bill Shand-Kydd
Claudia Harrison isChristine Shand-Kydd
Christine Shand-Kydd

Video trailer


Η μίνι σειρά Lucan αποτελείται από δύο επεισόδια και ακολουθεί τον λόρδο Lucan και τις περιπέτειες του μέλος των Clermont, και η υπόθεση επικεντρώνεται στη πτώση του γάμου του με τη Veronica, την κόμισσα του Lucan. Με το γάμο του να διαλύεται λόγω του τζόγου, ο Lucan πλέον είναι αποφασισμένος να κερδίσει την κηδεμονία των παιδιών του. Σκοπός της ταινίας είναι να δείξουν τι θα συμβεί στην μοιραία νύχτα του Νοέμβρη του 1974, όταν η Sandra Rivett, η νταντα δολοφονήθηκε στο υπόγειο του σπιτιού της οικογενείας.

A two-part drama about infamous aristocrat Lord Lucan, who mysteriously disappeared in 1974 after being accused of murdering his children’s nanny.

Original title Lucan
TMDb Rating 6.9 7 votes
First air date Dec. 11, 2013
Last air date Dec. 18, 2013
Seasons 1
Episodes 2
Average Duration 65 minutes

Leave a comment

Name *
Add a display name
Email *
Your email address will not be published