Papyrus – Παπυρους

Papyrus – Παπυρους

Jan. 11, 1998
Your rating: 0
0 0 votes


Δειτε τις περιπετειες του Πάπυρους, ο οποιος με το μαγικό του σπαθί καλειται να υπερασπίστει το Βασίλειο της Αιγύπτου, αλλα και να βρει και να ελευθερωσει εναν φυλακισμενο Θεο . . . .

Τα επεισοδια ειναι μεταγλωτισμενα

1, 2, 3, 4

Papyrus – Παπυρους
Papyrus – Παπυρους
Papyrus – Παπυρους
Original title Papyrus
TMDb Rating 2 1 votes
First air date Jan. 11, 1998
Last air date Jan. 03, 1999
Seasons 1
Episodes 52
Average Duration 26 minutes

Similar titles

Flint Town
Descendants: Wicked World
The Shannara Chronicles
Mia and Me
The Lion Guard
The Grand Tour
Car Masters: Rust to Riches
Marco Polo
Τσαφ-τσουφ: The little trains
Kung Fu Panda: Legends of Awesomeness
Chip ‘n Dale’s Nutty Tales

Leave a comment

Name *
Add a display name
Email *
Your email address will not be published