The Leftovers

The Leftovers

Jun. 29, 2014
Your rating: 0
7.5 2 votes

Seasons and episodes

1Season 1 Jun. 29, 2014
2Season 2 Oct. 04, 2015
3Season 3 Apr. 16, 2017



Justin Theroux isKevin Garvey
Kevin Garvey
Amy Brenneman isLaurie Garvey
Laurie Garvey
Margaret Qualley isJill Garvey
Jill Garvey
Chris Zylka isTom Garvey
Tom Garvey
Carrie Coon isNora Durst
Nora Durst
Scott Glenn isKevin Garvey
Kevin Garvey
Regina King isErika Murphy
Erika Murphy
Jovan Adepo isMichael Murphy
Michael Murphy
Kevin Carroll isJohn Murphy
John Murphy

Video trailer


Η σειρά περιγράφει τα γεγονότα μετά την ξαφνική εξαφάνιση του 2% του παγκόσμιου πληθυσμού. Η σειρά εστιάζει κυρίως σε αυτούς που έμειναν πίσω, αναρωτιώμενοι τι συνέβη και τις προσπάθειες τους να συνεχίσουν τη ζωή τους. Βασικός πρωταγωνιστής είναι ο Kevin Garvey, πατέρας δύο παιδιών και αρχηγός ενός αστυνομικού τμήματος σε προάστιο της Νέας Υόρκης.

Το “The Leftovers” βασίζεται στο μυθιστόρημα του Tom Perrotta, σύμφωνα με το οποίo, ξαφνικά το 2% του πληθυσμού του πλανήτη, έτσι απλά εξαφανίστηκε. Αν και κανείς δε γνωρίζει πραγματικά το λόγο, η θεωρία που πλανιέται είναι εκείνη του Rapture, της χριστιανικής εσχατολογικής θεωρίας της Αρπαγής, σύμφωνα με την οποία, οι θεοσεβούμενοι μεταφέρονται στους ουρανούς για να ζήσουν με τον Κύριο, ενώ οι υπόλοιποι μένουν πίσω και συνεχίζουν να ζουν τα βάσανα της ζωής επί Γης.

When 2% of the world’s population abruptly disappears without explanation, the world struggles to understand just what they’re supposed to do about it. The drama series ‘The Leftovers’ is the story of the people who didn’t make the cut. Based on the bestselling novel by Tom Perrotta, ‘The Leftovers’ follows Kevin Garvey, a father of two and the chief of police in a small New York suburb, as he tries to maintain some semblance of normalcy when the notion no longer applies.

The Leftovers
The Leftovers
The Leftovers
The Leftovers
The Leftovers
The Leftovers
The Leftovers
The Leftovers
The Leftovers
The Leftovers
Original title The Leftovers
TMDb Rating 7.7 450 votes
First air date Jun. 29, 2014
Last air date Jun. 04, 2017
Seasons 3
Episodes 28
Average Duration 60 minutes

Leave a comment

Name *
Add a display name
Email *
Your email address will not be published